© Alle rettigheter 2019 | PCK AS 

FORHANDLERE AV PCKASSE

Vi har sertifiserte forhandlere i hele Norge som leverer kvalitet, kunnskap og solide bransjetilpasninger

 

 

Vi har sertifiserte forhandlere i hele Norge som er eksperter på PCKasse - og som tilpasser programvaren til akkurat din bedrift ! 

Alle våre forhandlere leverer service og support i særklasse, og finner smarte løsninger for å gi deg som kunde gode brukeropplevelser. Gjennom tilstedeværelse, tilgjengelighet, vilje og kunnskap forstår forhandlerne dine behov, og jobber alltid for å innfri dine forventninger. 

Som kunde står du fritt til å velge den forhandleren du måtte ønske, men vi i PCK AS bistår deg gjerne med å finne den forhandleren som passer akkurat deg og dine behov.  


Send oss gjerne en henvendelse på post@pck.no - så tar vi kontakt ! 
 

 

Ønsker du å bli forhandler av PCKasse? 

 

Vi er stadig på utkikk etter bedrifter som ønsker å satse på vårt produkt - send oss informasjon om din bedrift så tar forhandleransvarlig kontakt med deg! 

Våre forhandlere skal på en positiv og seriøs måte markedsføre produktet i tråd med norsk lovgivning, og må benytte Microsoft som standard plattform hos alle kunder. 
Forhandlerne står for all kundekommunikasjon, markedsføring, innsalg, kontraktsinngående og installasjon, og supporterer selv egne
kunder. Vi stiller krav til at forhandler til enhver tid må ha sertifisert personell tilgjengelig. (Min. 2 sertifiserte personer som re-sertifiseres hvert år hos PCK AS.) 

Krav til ytterligere forpliktelser, ytelser og økonomiske forhold blir presentert i egen avtale.