top of page

Retail & detaljhandel

Selv i en stadig mer digital verden forblir den fysiske butikken ofte inngangsporten til virksomhetens eget økosystem.

Fysiske utsalgssteder har den fordelen at de er nærmere kundene, gir en mer personlig opplevelse og ofte inngår som en fast del av kundenes daglige rutine. En tydelig identitet kan tiltrekke flere besøkende til den fysiske butikken, men moderne teknologi kan også bidra til å forbedre og berike kundeopplevelsen når den brukes riktig.

Flerkanaltilnærming, også kjent som omnichannel, dreier seg om handel og kommunikasjon på flere plattformer, med målet om å dra nytte av de beste aspektene ved netthandel samtidig som man ivaretar de unike kvalitetene til fysiske butikker. I dag handler det om å skape en sømløs opplevelse for kundene på tvers av alle plattformer, samtidig som kommunikasjon med både eksisterende og potensielle kunder er mer avgjørende enn noen gang.

Kommunikasjon, for eksempel i form av skannbare QR-koder på produkt etiketter, gir forbrukere tilgang til all relevant informasjon, inkludert opprinnelseland, materialer, bærekraftighetsdata og klimaavtrykk.

I PCKasse er all informasjon tilgjengelig for ansatte, uavhengig av hvor de befinner seg geografisk.

Videre gir PCKasse også muligheten til å opprette en WooCommerce-nettbutikk med en rekke tilknyttede tjenester, inkludert Mailchimp for produktintegrasjon, en markedsføringsplattform med innebygd GDPR-samsvar, Facebook Pixel og Messenger-integrasjon. Dette gir virksomheten muligheten til å være der kundene er: på deres mobiltelefoner.

Her er noen få nyttige funksjoner :

* Pck håndterminal ios/Android
* Info via skjermer
* Import fra pim som bestselller
* Min.pckasse.no gir deg info 
   på veien

* Nettbutikk med ulike nivåer
* Alle betalingsalternativer
* Definer egne og passende
  "favorittknapper"

* Rolle styring
* Byttelapp med linjeinfo
* Gavekort
* Kundeklubb
* Lojalitetsprogram
* Dynamisk statistikk
* Integrert mot alle
    kjente
  regnskapssystemer

* Qr kode sjekk lager fra etikett
    over på f.eks. mobil
* Selvbetjente kasser

bottom of page