PCK Servering

Restaurant

Pckasse har gode løsninger for restauranter og serveringsbedrifter. Systemet kan også brukes fra smarte mobilapplikasjoner. Sammen med gode betalingsløsninger (pay at table etc) gir dette effektiv drift av restaurant.

Bar og Pub

Pckasse er et godt system for bar og pub. Systemet takler hektiske perioder med hurtig behandling av kunder og betaling. Det er også enkelt å benytte drinkresepter og hurtigtaster for varer. Systemet kan brukes sammen med PCK servitør som gir bestilling og betaling ved bordene økt effektivitet.

Kantine

Pckasse har gode selvbetjentløsninger for drift av kantine. Systemene løser både ulik pris og forhåndsbetalte kantinepenger. Løsningene brukes effektiv sammen med ansattkort, fakturering eller kontant betaling.

Selvbetjening

Pckasse kan benyttes om helautomatisk selvbetjeningssystem både til kantiner eller som ordresystem for drive in. Løsningen kan også benyttes i restauranter uten servitører (flyplasser eller andre trafikknutepunkt). Kundene kan velge menyer fra enkle skjermer og hente maten på dedikerte hentestasjoner eller få den levert direkte til bordet bestillingen er foretatt.

Hvordan velger du riktig kassasystem?

Er du nyoppstartet og usikker på hva slags kassasystem du bør velge? Eller har du et kassaapparat som ikke lenger dekker bedriftens behov, og lurer på hvilke nye løsninger som er tilgjengelige?

De fleste leverandørene vil kunne gi deg en liste over referansekunder. Velg den eller de referansekunder som er mest lik din bedrift og ring eller send en e-post.