PCK Ehandel

Netthandel

Pckasse har API til netthandel som flere 3. part leverandører har skrevet seg opp mot. Ta kontakt så kobler vi dere mot en 3.part som passer dere. All vareregistrering, bilder, tekst og ordreadministrasjon foregår enkelt i Pckasse-klienten.

API(Nettbutikk) kan Pckasse benyttes med nettbutikk fra WooCommerce og Magento.

API netthandel

Pckasse har utarbeidet et eget API for netthandel. Dette gir muligheter for å lage en spesialdesignet netthandel med utseende tilpasset bedriftens nettprofil og mobiltilpasset webdesign. Da vil nettbestillinger bli enkelt å utføre fra alle typer utstyr.

Vi har egne samarbeidspartnere som utvikler løsninger for netthandel og digital markedsføring. Pckasse er et ordresystem som er velegnet til netthandel sammen med eksisterende butikkdrift.

Komplette løsninger

Pckasse har komplette løsninger for handel over disk og elektronisk handel. Alle tjenester ligger klare til å tilpasses din virksomhet. I fremtiden vil handel og distribusjon av varer og tjenester være mye mer knyttet med markedsføring og effektiv logistikk. Derfor har Pckasse utviklet tjenester som lett kan utveksles med digitale markedsføringstjenester og logistikksystemer.

Pckasse har samarbeid med flere selskaper som både har solid kunnskap om Pckasse og tjenester innen e-handel og digital markedsføring.

Pckasse butikkdata har alle tjenester tilgjengelig på grunnlisensen, og kan tilpasses alle bransjer og teknologiplattformer. Framtiden er komplette løsninger for mobile teknologiplattformer. Kontakt oss for mer informasjon eller om du har prosjekter du tror vi kan løse.

Hvordan velger du riktig kassasystem?

Er du nyoppstartet og usikker på hva slags kassasystem du bør velge? Eller har du et kassaapparat som ikke lenger dekker bedriftens behov, og lurer på hvilke nye løsninger som er tilgjengelige?

De fleste leverandørene vil kunne gi deg en liste over referansekunder. Velg den eller de referansekunder som er mest lik din bedrift og ring eller send en e-post.