Om oss

PCK As – historie

Vår virksomhet ble etablert i 2005. Utgangspunktet var å lage et enkelt og effektivt butikkdatasystem på en moderne softwareplattform. I dag har Pckasse mer enn 4000 tusen brukere og benyttes i de fleste bransjer innen handel, behandling og servering.

Systemet ble meget godt mottatt i markedet og allerede etter et år hadde systemet mer enn 100 brukere. Ti år etter er systemet betydelig utviklet og har tjenester som tilfredsstiller alle krav til moderne butikkdrift.

Valget av den moderne softwareplattformen .NET har vært en sentral betydning for suksessen og vil spille en viktig rolle framover også. Behovet for fleksible løsninger og mobile løsninger øker sterkt, og det er viktig at plattformen kan tilpasses nye krav og behov. I dag er Pckasse forberedt på til å møte fremtidens handelsløsninger med tanke på integrasjoner med markedstjenester fra Google og sosiale nettverk.

Pckasse er blitt mer enn bare butikkdata. Det er blitt et handelsdatasystem med netthandel integrert og kan løse alle oppgaver for vare-, kunde- og ordrehåndtering. Tanken på de mindre handelsbedriftene der enkel bruk er viktig, har hele tiden vært fokuset til Pck AS.

Vi er takknemlig for alle kundene som har vært med oss på reisen i de ti årene som er gått.

Bedriftsinformasjon

Vi har som mål at kassepunktet skal være så forståelig og enkelt i bruk at man kan benytte det uten opplæring. I tillegg skal ordre/ lager/ fakturadelen være så avansert at den dekker alle dine behov.

PCK AS er et softwarehus med fokus på butikkdata. Vår software er komplett med ordre/lager/faktura og løser bedriftens oppgaver helt fram til regnskap.