min.pckasse.no

Tilgjengelighet

Pckasse har i siste versjon utviklet effektive løsninger for utveksling av handelsdata over nettet. Dette gir bedriftens ledere effektiv tilgang til rapporter og statistikker på mobil, nettbrett eller PC. Tilgang styres enkelt fra kassesystemet og data er tilgjengelig over internett uavhengig tid og sted. Løsningene bruker webgrensenitt og kan tilpasses enkelt din bedrift. Tilgjengelighet er et sentralt tema i all vår utvikling av framtidige tjenester. Vi holder derfor tett kontakt med hva markedet etterspør.

Pckasse butikkdata har alle tjenester tilgjengelig på grunnlisensen, og kan tilpasses alle bransjer og teknologiplattformer.

Spesialtilpasning

min.pckasse.no er en spesialtilpasning der du har fullstendig oversikt over din bedrift. Informasjonen er oppdatert til enhver tid. Denne løsningen har uante muligheter både for å kommunisere automatisk med sluttkunde og til å lage løsninger som forenkler informasjonsbehovet i bedriften.

Med min.pckasse.no har du muligheten til å tilpasse bedriften din for fremtiden. Pckasse butikkdata har alle tjenester tilgjengelig på grunnlisensen, og kan tilpasses alle bransjer og teknologiplattformer. Kontakt oss for mer informasjon eller om du har prosjekter du tror vi kan løse.

PCK – Komplett kasse og ordresystem

Vi har som mål at kassepunktet skal være så forståelig og enkelt i bruk at man kan benytte det uten opplæring. I tillegg skal ordre/lager/fakturadelen være så avansert at den dekker alle dine behov.

PCK AS er et softwarehus med fokus på butikkdata. Vår software er komplett med ordre/lager/faktura og løser bedriftens oppgaver helt fram til regnskap.